3 dages tur til Fanø/Mandø - 2020

 Turen til fanø

Bliver d.7/6-9/6-2021 Afgang kl:8 Hjemkomst kl:20

Og det er ganske vist

 

Vadehavet – Fanø – Mandø – 3 dage

 

Vestkysten omkring Esbjerg er med Fanø og Mandø en hel speciel oplevelse, som alle skal opleve med brede sandstrande, vidtstrakt natur, sæler, Østers, Rav og meget mere, og ikke at forglemme et centralt punkt i Tyskernes forsvarsværk under 2 verdenskrig. Derfor vil vi på denne 3 dages tur opleve Tirpitz bunkeren (Museum), Fanø og Mandø fra deres allerbedste side. Fanø er en del af Nationalpark Vadehavet og optaget på Unesco`s Verdensarv liste.

 

Dag 1:

 

Efter endt opsamling bevæger vi os i luksusbus med passende pauser mod Blåvand (Esbjerg) og Tirpitz museet. Undervejs finder vi et velegnet sted at holde frokost (sandwich). Ved ankomst til museet er første stop en velkomstorientering af en guide, inden I på egen hånd kan opleve det store museum.  https://vardemuseerne.dk/museum/tirpitz/

Sidst på dagen køre vi til Fanø færgen og efter ca. 15 min sejlads, ankommer vi til Fanø, hvor vi skal bo på Fanø Night & Stay, som i dag er et flot og pænt Hostel i den tidligere Søfartsskole. Efter ankomst og indkvartering er der aftensmad inkl. kaffe & kage.

 

Dag 2:

 

Efter morgenmaden står den på guidet tur rundt på Fanø, hvor vi med lokal guide skal høre om øen og dens historie, byvandring i Nordby, Fanø Museum, Sønderho, Rindby Strand og Fanø Bad. Undervejs nyder vi den medbragte madpakke i naturen.

Velankommet til vores base, er der lidt tid på egen hånd, inden vi skal nyde aftensmaden. Efter aftensmaden er der en overraskelse på programmet.

 

Dag 3:

 

Efter morgenmaden, siger vi farvel til Fanø, tager med færgen, og derefter en lille times kørsel til Vester Vedsted, hvor vi laber omstigning til en helt anden type bus, nemlig en ”Traktor-bus” som vil bringe os gennem vadehavet til Mandø. Velankommet til Mandø, vil der være en guidet byrundtur  med guide i Mandø by, hvorefter vi skal nyde en dejlig frokostbuffet på Mandø Kro. Efter at have sundet os lidt, så er det igen retur med ”Traktor-bussen” til fastlandet, hvor vores bus venter på at bringe Jer sikkert hjem efter 3 dage med masser af oplevelser og frisk luft.

 

PRIS:

 

 • Kr. 2.699,00 (Pr. person i delt dobbeltværelse)
 • Tillæg Enkeltværelse    Kr.     200,00
 •  

Pris er gældende ved min. 30 deltagere, og der er maks. 57 pladser efter først til mølle.

 

Prisen indeholder:

 • Bustransport i moderne turistbus
 • Broafgift Storebæltsbro & Fanø Færgen
 • Overnatning i delt DV på Fanø Night & Stay
 • Forplejning – Dag 1: frokost (Sandwich), Aftensmad inkl. kaffe/kage, Dag 2: Morgenmad, Frokost (madpakke), Aftensmad inkl. kaffe & kage, Dag 3: Morgenmad, Frokost (Mandø Kro) og kaffe ved bussen under hjemrejse.
 • Entrè Tirpitz Museum, Guide på Fanø, Entrè Fanø Museum, Guide på Mandø

 

IKKE indeholdt i prisen:

 

 • Drikkevarer under rejsen
 • Anden forplejning end det nævnte i ”Prisen indeholder”
 • Anden entrè  end nævnt i program.

 

BEMÆRK: Guidede ture er for rask gående gæster, men alle er naturligvis velkomne på turen. Det tilrådes med fornuftigt fodtøj, og varmt overtøj, hvis den danske sommer viser sig fra sin ”bedste” side da det blæser

Som i kan se er programmet ikke lavet om det er  mage til det nuværende. 

 

M.V.H. Ib